• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 120,00 |
• Brushetta med ferskrøget laks og mozxarallaost
• Mini croisanter med hjemmelavet hønsesalat og rejesalat
• Grøntsagsstave med dip
• Små, lune frikadeller
• Ristet brunchpølser med panchetta
• Krydret kyllingespyd
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 140,00 |
• Mini focciaboller med Baagøskinke
• Ferskrøget laks på hjertebrød
• Hjemmelavet laksepaté med soltørrede tomater
• Mexikanske frikadeller med chilli
• Fritterede kæmperejer med dip
• Ostebjælker med frisk frugt
• Petit four
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 160,00 |