• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
• Hvidløgsmarineret rejespyd
• Voulavent med andemousse
• Cocktailpølser i baconsvøb
• Små lune frikadeller
• Parmaksinke med melon
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 100,00 |
• Brushetta med ferskrøget laks og mozxarallaost
• Mini croisanter med hjemmelavet hønsesalat og rejesalat
• Grøntsagsstave med dip
• Små, lune frikadeller
• Ristet brunchpølser med panchetta
• Krydret kyllingespyd
• Ostebjælker med frisk frugt
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 120,00 |
• Mini focciaboller med Skagenskinke
• Ferskrøget laks på hjertebrød
• Hjemmelavet laksepaté med soltørrede tomater
• Mexikanske frikadeller med chilli
• Fritterede kæmperejer med dip
• Ostebjælker med frisk frugt
• Petit four
Minimum 30 personer.
Pr. person |
Kr. 140,00 |
1/4 sandwich |
Kr. 10,00 |
Cocktailpølser med bacon |
Kr. 10,00 |
Barbeque kyllingelår |
Kr. 15,00 |
Minicroissanter med hønse- eller rejesalat |
Kr. 20,00 |
Mini focciaboller med Skagenskinke |
Kr. 25,00 |
Lufttørret italiensk spegepølse med fennikel på pind |
Kr. 15,00 |
Små deller |
Kr. 10,00 |
Voulavent med laksemousse |
Kr. 25,00 |
Laksepaté på pind |
Kr. 20,00 |
Pumpernikkel med rørt ost |
Kr. 15,00 |
Ferskrøget laks på hjertebrød |
Kr. 25,00 |
Parmaskinke med melon |
Kr. 20,00 |
Røget okseculotte på pind |
Kr. 20,00 |
Røget andebryst med soltørret tomat |
Kr. 20,00 |
Brie med jordbær |
Kr. 15,00 |
Emmenthaler med drue |
Kr. 15,00 |