• Varmrøget laks med æble og løgcompot.
• Fransk kyllingesalat med ristet bacon.
• Carpaccio med frisk parmesanost.
• Italienske oste med friske druer.
• Italienske flute og smør.
Minimum 10 personer.
• Varmrøget laks med æble og løgcompot.
• Fransk kyllingesalat med ristet bacon.
• Carpaccio med frisk parmesanost.
• Italienske oste med friske druer.
• Italienske flute og smør.
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 175,00 |
• Marineret sildmed løg og kapers.
• ½ æg med kaviar, rejer og mayonnaise.
• Røget spegeskinke med asparges.
• Leverpostej med champignon og bacon.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 150,00 |
• Marineret sild eller stegt sild med løg og kapers.
• Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
• Friskrøget laks med asparges.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 180,00 |