• Hvidvinsdampet rødtunge med laksemousse
• Rejer
• Kaviar
• Flute og smør
Minimum 10 personer.
• Hvidvinsdampet rødtunge med laksemousse
• Rejer
• Kaviar
• Flute og smør
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 75,00 |
• Varmrøget laks med hvidvinssky
• Rejer
• Grønne slikasparges
• Spinat
• Sauce verte
• Flute og smør
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 75,00 |
• Kold, kogt laks
• Rejer
• Asparges
• Kaviar
• Laks bellevue dressing
• Flute og smør
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 75,00 |
• Kalvesteg stegt som vildt
• Hjemmelavet broccolisalat
• Smørstegte kartofler
• Syltede pærer med ribsgele
• Vildssovs
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 180,00 |
• Helstegt oksefilet
• Ovnstegte kartofler
• Bønnesalat
• Glaseret løg
• Hjemmelavet rødvinssauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 180,00 |
• Helstegt krondyrsteg
• Kastaniemos
• Walforffsalat
• Franske ærter
• Vindruesalat
• Vildtsovs
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 220,00 |
Lækker chokoladekage med is |
Kr. 55,00 |
Tiramisukage |
Kr. 55,00 |
Islagkage |
kr. 55,00 |
Skrub-af-suppe |
kr. 60,00 |
3 saltsnitter med slagterens hjemmelavede pålæg |
kr. 60,00 |
Let og festlig pølseanretning (minus brød, fedt og smør) |
kr. 60,00 |
Glaseret skinke eller hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat |
kr. 60,00 |