Slagter Baagø

Hjemmelavede egnsretter og supper

Hos os går vi ind for at bevare de gode madtraditioner. Derfor bruger vi, når vi laver vores egnsretter/supper, gamle og traditionelle opskrifter. Vores egnsretter/supper bliver ikke lavet på bånd, men med hjerte og hånd. Til egnsretterne skal du selv sørge for tilbehøret så som ris, pasta eller kartofler. Spørg os, så hjælper vi dig på vej.

Egnsretterne er ca. 500 g pr. bakke.
Supperne er ca. 1 liter pr. stk.

Bestil senest kl. 10.00, enten på tlf., mail eller i butikken, så leverer chaufføren dine varer til din hoveddør.
Vi bringer ud tirsdag til fredag mellem kl. 11.00-14.00.
Vi har betalingsterminal med, så du kan betale ved levering eller forud i butikken. Bemærk venligst at enkelte varer kan være udsolgte. Egnsretterne/supperne leveres friske og frosne.

Pr. stk. kr. 75,00
Ta' 5 stk. kr. 325,00

HENT BESTILLINGSSEDDEL HER.

Gratis udbringning i hele Helsingør kommune ved køb for minimum kr. 300,00.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Bestil senest kl. 10.00, enten på tlf., mail eller i butikken, så leverer Preben dine varer til din hoveddør. Vi bringer ud tirsdag til fredag mellem kl. 11.00-13.00 og 15.00-17.00. Vi har betalingsterminal med, så du kan betale ved levering eller forud i butikken.
Bemærk venligst at enkelte varer kan være udsolgte. Egnsretterne leveres friske og frosne.

Prøv f.eks en af disse lækre egnsretter (sæsonvarer)

Flødegullasch
Bankekød
Boller i karry
Kalv i peberrod
Kalvefrikassé
Kalvelever i flødesauce
Osso buco
Stroganoff
Mørbradgryde
Sennepsmørbrad
Mørbrad i champignonsauce
Hakkebøf med løgsovs
Kylling i karry
Høns i asparges
Gammeldags oksesteg
Kalv i karry
Kalvesteg som vildt
Farseret porre
Gl.dags kylling
Sorte gryde
Benløse fugle
Italienske kødboller
Biksemad
Kåldolmer
Spansk flæskesteg
Boeuf Bourguignon

TIPS:
Hvis egnsretten er frisk opvarmes den i ovn v/180°C ca. 20-25 min.
Hvis egnsretten er optøet varmes den i gryde.

Prøv f.eks en af disse lækre supper (sæsonvarer)

Asparges
Gullasch
Kartoffel/porre
Hønsekød
Oksekød
Karry/kylling
Jordskok
Fransk bondesuppe