Slagter Baagø

Årstidens Smag 2022

Vinter

Januar og februar

• Rimmet laks med gin, urter og sellerisalat.
• Slow-cooked okse med chimichurri.
• Confiteret svinebryst med forever beets.
• Velouté af skovsvampe.
• Kartoffel- og jordskokgratin.
• Brød og smør.
• Chokoladekage med chokomousse, hertil syltet blommekompot og flødefraiche. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 50,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
208,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Forår

Marts, april og maj

• Halehængt røget laks med håndpillede rejer, rygeostecreme og sprøde urter.
• Lammekølle med urtecrumble, hertil perlecouscous og forårsløg.
• Krogmodnet svinefilet vendt i ramsløg.
• Grønne asparges med kapersvinaigrette og sprøde urter.
• Kartofler med basilikumspesto, ærter, pinjekerner, semidried tomater og feta.
• Rabarber-trifli med vaniljecreme. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 50,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
208,00

Hvis forårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Sommer

Juni, juli og august

• Torskeloins penslet med miso, pakket i kålblade og serveret med ramsløgspesto.
• Glaseret unghane i æblemost med løvstikke og sommerløg.
• Grillet kalveculotte med friske krydderurter.
• Bagte sommergulerødder med løvstikke.
• Grillede salater, agurk og radiser med syrnet fløde.
• Jordbærtærte med hvid chokoladecreme, hyldeblomst og mynte. (tilkøb)      

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 50,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
208,00

Hvis sommerens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november

• Torskesalat på sprøde rugchips, syltede rødløg og krydderurter.
• Lavtempereret oksebryst i rødvin med persille, bacon og skalotteløg.
• Krondyr med svampesauté og blommesauce.
• Marineret rødkålssalat med appelsin og valnødder.
• Salat af beder med poppede græskarkerner.
• Gammeldags æblekage med flødeskum. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 50,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
208,00

Hvis efterårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December

• Varmrøget laks med fennikelsalat samt pisket cremefraiche med krydderurter.
• Ølbraiseret oksesteg med bagte løg.
• Svinemørbrad med dijon, panchetta og ristede svampe.
• Cremet æblesalat med kål og pistacie.
• Knuste kartofler med grov sennep og krydderurter.
• Kraftig chokoladekage med vaniljeis og baileycreme. (tilkøb)

 Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 50,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
208,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende luksusbuffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør.
Luksusbuffeten kan afsluttes med en lækker dessert som tilkøb. Luksusbuffeterne er færdigtilberedt og kommer varm i termokasser.
Maden leveres, så du kan anrette den på dine egne tallerkner eller fade. Eller få en snak med slagteren
om hvordan du ønsker buffeten leveret. Vi har naturligvis også sørget for pynten.
Luksusbuffeten er til minimum 10 couverter.