Slagter Baagø

Julebord

Mesters julebord

• Vælg 2 slags sild (Se under valgfri sild)
• Roastbeef med hjemmelavet remoulade, ristet løg og høvlet peberrod
• Æg og rejer med citron og mayonnaise
• Mørbradbøf med bløde løg, svampe og bacon
• Ribbenssteg med rødkål og surt
• Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
• Brie ost med druer
• Risalamande med kirsebærsauce
• Friskbagt Gilleleje Havn Rugbrød, durum brød og smør

 Min. 10 personer

Valgfri sild:
• Marineret sild med karrysalat
• Kryddersild med rødløg og kapers
• Karrysild med æg
• Stegte sild i lage med løg og kapers
• Sild i tomat med sherry og løg

Vis mere
Pr. person
Kr.
199,00

Luksus julebord

• Vælg 2 slags sild (Se under valgfri sild)
• Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
• Graved laks med rævesauce
• Roastbeef med hjemmelavet remoulade, ristet løg og høvlet peberrod
• Æg og rejer med citron og mayonnaise
• Andebryst stegt med svesker og æbler, orangemarineret rødkålssalat
• Mørbradbøf med bløde løg, svampe og bacon
• Ribbenssteg med rødkål og surt
• Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
• Juledeller med rødkål
• 2 slags oste med druer
• Risalamande med kirsebærsauce
• Friskbagt Gilleleje Havn Rugbrød, durum brød og smør

 Min. 10 personer

Valgfri sild:
• Marineret sild med karrysalat
• Kryddersild med rødløg og kapers
• Karrysild med æg
• Stegte sild i lage med løg og kapers
• Sild i tomat med sherry og løg

Vis mere
Pr. person
Kr.
299,00

Det moderne julebord

• Koldrøget færøsk laks med smilende vagtel æg og brøndkarse
• Gammeldags modnet sild med løg sortiment
• Rødspættefilet i panko rasp med pickles chutney
• Vol au vent med skaldyrssalat
• Confit de canard med rød rawfood salat
• Slow cook iberisk sortfodsgris med puffet flæskesvær
• Svinemørbrad a la creme med trøffelsvampe
• ”Ris ala Baagø” trifli med Tahiti vanilje panna cotta med portvinsgele krystalliseret hvidchokolade og kirsebær knas samt puffet ris
• Friskbagt Gilleleje Havn Rugbrød, durum brød og smør

 Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
325,00