Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.
April 2022
4 stk. fyldte unghanebryster
4 stk. kalveschnitzler
600 g kalvekød i tern
2 stk. lammeculotte
2 stk. egnsretter
800 g bourgognepande
4 stk. slagterkoteletter
5 stk. slagterpølser
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
DKK 1.150,00
Maj 2022
4 stk. rødvinsbøffer
½ svinekam, ridset og benfri
4 stk. kalveschnitzler
800 g friskhakket kalv og
skinkefars
800 g friskhakket oksefars
1 kg medister, hjemmelavet
6 stk. kyllingefilet
4 stk. skaftkoteletter
800 g pandeklar gyrospande
1 stk. friskslagtet kylling
DKK 1.150,00
Juni 2022
1 kg unghanebryst
4 stk. rødvinsbøffer
800 g friskhakket oksefars
4 stk. medaljon med slagterbacon
800 g friskhakket kalv og skinkefars
1 kg Pulled Pork
10 stk. grillpølser, hj.lavede
4 stk. nakkesteaks
800 g gyros
2 stk. græske svinemørbrad
DKK 1.150,00
Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.
Uge 20
600 g oksekød i tern
4 stk. forårskrebinetter med tomat og feta
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 kg rødvinsmarineret nakkefilet
1 kg gyros
DKK 349,00
Uge 21
6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaii koteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad
DKK 349,00
Uge 22
1 stk. slagter færdigret
700 g skinkegryde
4 stk. græske koteletter
1,2 kg ølmarineret oksesteg
600 g hakket oksekød
DKK 349,00
Tirsdag:
1 kg hakket kalv og flæsk max 10 % fedt KUN kr. 90,00
Onsdag:
10 Helsingør griller KUN kr. 150,00
Torsdag:
1 kg skinke gyros KUN kr. 100,00
Fredag:
2 møre rødvinsmarinerede bøffer KUN kr. 100,00
Lørdag:
1 farseret svinemørbrad med tørsaltet bacon.
Nok til 3-4 pers. KUN kr. 99,50