Slagter Baagø

Den 5. december 2021 er en meget særlig dag for mig og alle omkring Slagter Baagø. Denne dag er det nemlig præcis 100 år siden, at Jens Baagø startede sin forretning i Bjergegade.
En kold decemberdag overtog han osteforretningen i Bjergegade 3 i Helsingør. Siden dengang har forretningen først været i familiens eje i tre generationer, og siden 1996 – eller de sidste 25 år – har jeg været indehaver af Slagter Baagø. Dermed er der faktisk to gange jubilæum at fejre.
Der er med årene ændret på både udseende og sortiment – hvor der engang lå en osteforretning, ligger der i dag en moderne slagterforretning. Mange kunder har været gennem forretningen i de første 100 år – og mange dygtige medarbejdere har siden 1921 på hver deres vis sikret og videregivet en høj kvalitet. De har alle været medvirkende til, at Slagter Baagø stadig er en del af handelslivet i Helsingør.
Det er med en stor portion stolthed, at jeg og resten af Slagter Baagø gør klar til at fejre denne meget runde dag – og i den forbindelse skylder vi alle vore trofaste kunder en stor tak for loyaliteten.

Med venlig hilsen
Lars Woldfrom

Fredag den 5. november sker der en masse ting på gaden, hvor vi får besøg af vores leverandører som laver smagsprøver mellem kl. 11.00-16.00.

Kom og smag vores krogmodnede Woldfrom bøf med hjemmelavet pebersauce. Gilleleje rugbrød og kransekage. Lækre desserter fra Frankrig samt smagsprøver på Fanø øl og vin.
Underholdningen står JUMPIN JACKS for.

Tilbuddene gælder fra tirsdag den 2. nov. t.o.m. lørdag den 13. nov. 2021.

Tørslagtet fritgående landkylling

Pr. stk. kr. 150,00

Smag en rigtig kylling.

Ølmarineret oksesteg

Lækker vintermad.

Pr. stk. kr. 150,00

Nok til 4 personer.

Danske farserede svinemørbrad

2 stk. kr. 150,00

Wienerschnitzler

Af filet. Ca. 150 g pr. stk. Dansk Gourmetkalv.

4 stk. kr. 150,00

Køb alle 5 supertilbud
Ialt kr.
600,00
SPAR 20 %.

Jubilæums Weekend Gourmetmenu

Vi har sammensat en lækker og indbydende menu, så du derhjemme kan fejre mærkedagen sammen med os.

Forret:
Koldrøget laks med grønne asparges, gambasrejer i mild chilidressing, granatæbler og hytteost.

Hovedret:
Steak af oksemørbrad, ølbraiseret oksespidsbryst, sprød kartoffelkurv med grov mos på røgede kartofler, pyntet med kartoffelchips samt broccolisalat med sprød selleri på toppen. Serveres med lækker glace.

Dessert:
Chokoladedrøm med hindbærgelé.

Pr. menu til 2 pers. kr. 300,00

Sælges kun fredag den 5. og lørdag den 6. november 2021.
Kan afhentes efter kl. 14.00 begge dage.

Skal bestilles senest onsdag den 3. november 2021.

TIRSDAGSTILBUD

1 hjemmelavet kødpølse og 1 hjemmelavet løgpølse.

Pr. kit kr. 75,00

ONSDAGSTILBUD

Helsingør griller
Kun med kød og krydderier. Uden tilsætningsstoffer.

10 stk. kr. 100,00

TORSDAGSTILBUD

Vores kendte spareribs
Med hjemmelavet barbequesauce.

2 kg. kr. 200,00

FREDAGSTILBUD

Woldfrom bøf
Krogmodnet ribeye inkl. pebersauce.
Ca. 500 g. 2-3 personer.

Pr. stk. kr. 150,00

LØRDAGSTILBUD

Pålægspakke
4 lag pålæg
1 lille leverpostej
200 g hjemmelavet hønsesalat
200 g hjemmelavet rejesalat

Pr. kit. kr. 150,00

-------------------------------------------------------

Frisksmurt stjerneskud

Smørrebrød.

Pr. stk. kr. 50,00

Bestil gerne i god tid.
Så længe lager haves.

JUBILÆUMS TAKE AWAY

Baagø’s signaturret: Slow cook okse royal med rodfrugtemos.

Til 2 pers. Pr. stk kr. 100,00