Slagter Baagø

Menuer og platter

Den lille menu

• Varmrøget laks med æble og løgcompot.
• Fransk kyllingesalat med ristet bacon.
• Carpaccio med frisk parmesanost.
• Italienske oste med friske druer.
• Italienske flute og smør.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Frokostplatte

• Marineret sildmed løg og kapers.
• ½ æg med kaviar, rejer og mayonnaise.
• Røget spegeskinke med asparges.
• Leverpostej med champignon og bacon.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
150,00

Luksusplatte

• Marineret sild eller stegt sild med løg og kapers.
• Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
• Friskrøget laks med asparges.
• Roastbeef med remoulade, løg og syltede agurker.
• Flæskesteg med rødkål og surt.
• Ost med druer og radiser.
• Hjemmebagt brød samt smør og fedt.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Tapastallerken

Lækker tapastallerken til frokost eller aften

• Lækre hjemmelavede specialiteter.
• Flute og smør.

Vis mere
Pr. person
Kr.
100,00