Slagter Baagø

Festmad - nemt og lækkert

Nordisk buffet

• Varmrøget laks med purløgscreme.
• Skagenskinke med syltede mandler og plukket salat.
• Porterbraiseret svineryg.
• Rimet oksefilet med sydesalt og løvstikke.
• Ovnbagte små kartofler med rødløg og timian.
• Stegte rødder vendt med honning og peberrod.
• Appelsinsalat med valnødder.
• Hjemmebagt flute og smør.

Minimum 10 personer.
 

Vis mere
Pr. person
219,00

Den frække

• Råmarineret laks med ingefærmarinerede urter.
• Helstegt rødvinsmarineret kalveculotte på bagte løg.
• Sprængt unghanebryst i hvidvinssauce med estragon.
• Små bagte kartofler med sweet chili marinade.
• Kartofler vendt med rygeost og ristede mandler.
• Bønnesalat med rødløg, soltørrede tomater og porrer.
• Spidskålssalat med feta, mandler og bønner.
• Hjemmebagt flute og smør.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
219,00

Baagø buffet

• Citronmarineret laks med wasabicreme.
• Carpaccio med ruccola, parmesan og soltørrede tomater.
• Marineret kalveculotte skåret og anrettet med sauterede svampe.
• Mørbrad i dijonsauce.
• Flødestegte kartofler.
• Tomatsalat med feta og oliven.
• Grøntsagstærte.
• Hjemmebagt flute og smør.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
219,00